Halfjaarlijks Meetpunt

Afgelopen donderdag, 8 februari 2018, vond het Halfjaarlijks Meetpunt plaats. De leden werden welkom geheten bij het Land van Kokanje. Vanaf 19:30 was de inloop en konden de leden alvast genieten van een kopje koffie of thee. Om 20:00 uur was de start van het Halfjaarlijks Meetpunt en nam voorzitter Judith van Ekeren namens het bestuur het woord.

Tijdens het meetpunt presenteerde het bestuur de voortgang van de beleidspunten en lichte het de financiën tot dusver toe. De slogan voor dit jaar is “Innovation is Key” en Judith besprak de voortgang op dat vlak. Dit gebeurde aan de hand van de vier speerpunten van het huidige bestuur zoals genoemd in het beleidsplan voor dit jaar. Allereerst ging het over het optimaliseren van de digitale mogelijkheden door onder andere het dynamische magazine. Ten tweede kwam de werving van nieuwe leden en het vergroten van de commitment van bestaande leden ter sprake. Ten derde werden de IT-Audit en de ERP-training genoemd die moeten bijdragen aan het optimaliseren van de persoonlijke ontwikkeling van de student. Als laatste kwam de implementatie van de nieuwe huisstijl ter sprake. Hierna nam penningmeester Yvette Pinkert het over van Judith. Yvette nam de leden mee bij de ontwikkelingen met betrekking tot de begroting. Gedurende de presentatie kwamen nog enkele vragen en opmerkingen uit het publiek waar het bestuur op een goede manier op reageerde.

Vervolgens werden de leden verdeeld in kleinere groepen voor een interactieve sessie. De leden kregen aan de hand van stellingen de kans om hun mening uit te spreken en met ideeën of verbeterpunten te komen. Zo konden zij onder andere hun mening geven over de activiteiten van PM en de nieuwe huisstijl. Het bestuur was naderhand zeer tevreden over de verkregen input van de aanwezige leden. Hierna eindigde het Halfjaarlijks Meetpunt.

Dit was echter nog lang niet het einde van de avond. De leden vervolgden de avond bij de Tapperij voor de tweede ATB van dit studiejaar, waar een grote groep PM’ers tot in de late uurtjes gezellig samen genoot van de drankjes.