Een interview met de Redactie

Nu het commissiejaar alweer over de helft is en er al veel andere commissies zijn geïnterviewd, is het tijd voor een interview met onszelf. Daarvoor is de Redactie van vorig jaar gevraagd om vragen te bedenken. Lees gauw verder om meer over ons te weten te komen!

Kunnen jullie jezelf kort voorstellen?
Beau Zyad:
Ik ben Beau, 22 jaar en ik volg de master Accountancy & Controlling. Mijn hobby’s zijn sporten, poolen, muziek luisteren, lezen en wandelen.
Maureen van Ekeren: Ik ben Maureen, 20 jaar en zit in het tweede jaar van de bachelor. Daarnaast train ik IJslandse paarden, reis ik graag, vind ik koken wel leuk en doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie.
Christopher Jans: Ik ben Christopher, 23 jaar en ik zit in het tweede jaar van de bachelor. Verder houd ik van sporten en dan vooral snowboarden. Een film of een serie gaat er ook regelmatig wel in.
Amarins Verbaan: Ik ben Amarins, 19 jaar en ook ik zit in het tweede jaar van de bachelor. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te paardrijden, te lezen en gaat er ook aardig wat tijd verloren aan het kijken van series en films.

Waarom zijn jullie de Redactie gaan doen?
Beau:
Het leek me leuk om mijn interview- en schrijfvaardigheden meer in de praktijk te brengen.
Maureen: Aangezien het mijn eerste jaar is als actief lid, wilde ik graag iets informeels doen. Bij de sollicitatie had ik een lijstje met voorkeuren doorgegeven, waar de Redactie uit is gerold.
Christopher: Ik wilde graag actief lid worden bij PM, maar wilde niet gelijk een formele commissie doen. De Redactie leek me wel leuk en hier was ook nog een plekje vrij.
Amarins: Ik wilde graag een informele commissie doen om mee te beginnen. Daarnaast leken de commissie-interviews me een goede manier om de andere actieve leden beter te leren kennen.

Wat vinden jullie het leukste aan de Redactie?
Beau:
Onderwerpen bedenken voor nieuwe artikelen en deze vragen beantwoorden natuurlijk. Dat is altijd al een droom van mij geweest.
Maureen: De commissie-interviews, die zijn altijd gezellig.
Christopher: Het leukste vind ik dat je de andere leden van de vereniging snel leert kennen door de commissie interviews.
Amarins: Ik vind ook de commissie-interviews het leukste.

Zou je volgend jaar weer een commissie willen doen bij Studievereniging PM? Zo ja, welke?
Beau:
Denk het niet. Er zijn andere dingen die ik ook graag zou willen doen en die ik niet kan combineren met een commissie. Maar mocht de volgende Redactie ooit nog een gastredacteur nodig hebben, weten ze me te vinden.
Maureen: Ja! Ik zou dan wel iets formeels willen doen, want na het bijwonen van meerdere formele PM-activiteiten ben ik toch wel enthousiast geworden over het organiseren van zulke evenementen.
Christopher: Ja dat lijkt me hartstikke leuk. Dit jaar vond ik het ook leuk, vooral de weekenden met de andere actieve leden zou ik niet willen missen!
Amarins: Dat is wel de bedoeling ja, maar dan wel een formele commissie. Het lijkt me leuk om een evenement neer te zetten waar je achteraf trots op kunt zijn.

Beschrijf elkaar in drie woorden
Beau:
rustig, duidelijke mening, recht voor z’n raap.
Maureen: georganiseerd, punctueel, weet wel wat ze wil.
Christopher: analytisch, sociaal, nieuwsgierig.
Amarins: to-the-point, zorgzaam, gezellig.

Wat was je droom vroeger?
Beau:
Ik wilde ooit artikelen schrijven voor een vereniging van mensen die allemaal ongeveer hetzelfde studeren. Ik leef mijn droom.
Maureen: Ik wilde vroeger altijd een hond, maar waar wij toen woonden was niet echt plek voor een hond. Toen we een paar jaar geleden gingen verhuizen, was er eindelijk ruimte voor een hond en zagen mijn ouders in dat er een waakhond moest komen. Waaks is ‘ie uiteindelijk niet geworden, maar mijn droom werd wel werkelijkheid.
Christopher: Ik denk rijk en gelukkig worden. Dat is nog niet helemaal gelukt, maar we houden de moed erin!
Amarins: Ik droomde er vroeger altijd van om dolfijnentrainster te worden. Het leek me helemaal geweldig om de hele dag een beetje met die beesten te zwemmen en leuke kunstjes te doen, en daar dan ook nog voor betaald te krijgen!

Wat zou je graag nog een keer willen doen in je leven?
Beau:
Vragen over mijzelf beantwoorden…
Maureen: Oh, dat is echt te veel om op te noemen… Bovenaan m’n bucketlist staat kajakken in een gletsjer in Canada. Lijkt me echt mega gaaf, lekker peddelen in heel blauw water.
Christopher: Ik denk een lange reis maken. Of allemaal korte, in ieder geval veel van de wereld zien!
Amarins: Ik zou nog wel een keertje zo'n Surprise Me-reisje willen doen. Van tevoren helemaal niets weten over je reis, behalve het weerbericht en dan vlak voor vertrek pas weten waar je heen gaat, dat lijkt me wel wat.

Met wie zou je graag een kopje koffie drinken?
Beau:
Arjen Lubach, Beau van Erven Dorens, Bram Moszkowicz, Shakira, Eminem. Een van deze.
Maureen: Jude Law.
Christopher: Matthijs van Nieuwkerk.
Amarins: Jesse Williams.

Wat is je lievelingsnummer om naar te luisteren nu?
Fall, van Eminem.
Maureen: Giant, van Calvin Harris en Rag’n’Bone Man.
Christopher: Wonderwall, van Oasis.
Amarins: Best Part, van H.E.R. en Daniel Caesar.

Iets wat niet iedereen van mij weet, is….
Beau:
… dat niet al mijn opmerkingen sarcastisch zijn.
Maureen: … dat ik later wil verhuizen naar Canada.
Christopher: … dat ik heel goed kan koken.
Amarins: … dat ik vroeger goed piano kon spelen.