Maak kennis met de Activiteiten Commissie!

Komend weekend is het alweer tijd voor wat ze zelf de leukste activiteit van PM noemen. Ze organiseren al het hele jaar de leukste activiteiten voor je: Maak kennis met de Acitviteiten Commissie!

Kunnen jullie jezelf even voorstellen?
Ik ben Meyke Terpstra en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Leeuwarden en ben momenteel mijn masterscriptie aan het schrijven in Amsterdam, waar ik ook woon. Verder houd ik van borrelen en met vrienden gezellige dingen doenen (zoals een dagje weg).
Mijn naam is Almer de Haan en ik ben 24 jaar. Ik kom uit Burgum en zit in het vijfde jaar van m’n bachelor. Verder hou ik van volleybal, met vrienden op terras zitten en zit ik in de keicie van mijn volleybalvereniging.
Ik ben Joran Sinke, 19 jaar. Ik kom uit Apeldoorn en zit in het tweede jaar van m’n bachelor. Verder hou ik van sporten, uitgaan en afspreken met vrienden en voetbal.
Mijn naam is Lisanne Fissering en ik ben 22 jaar. Momenteel ben ik bezig met mijn masterscriptie in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit Onstwedde. Verder hou ik van borrelen en Netflix kijken.
Mijn naam is Helga den Otter en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Nijkerk en zit in het tweede jaar van mijn bachelor. Verder ben ik nog penningmeester bij de studentenmuziekvereniging, klassieke zang is namelijk ook mijn hobby.

Waarom hebben jullie voor deze commissie gekozen?
Meyke: Vorig jaar heb ik een formele commissie gedaan. Aangezien ik wist dat ik zou gaan verhuizen om mijn scriptie te schrijven in Amsterdam en ik toch nog wel actief lid wilde blijven, heb ik hiervoor gekozen. Het organiseren van de activiteiten valt namelijk heel goed te combineren.
Almer: Na al verschillende commissies en een bestuursjaar te hebben gehad, wilde ik toch nog graag actief lid blijven. Ik vind het altijd leuk om feestjes en borrels te organiseren, dus de activiteitencommissie is daar echt perfect voor. Oh, en ik wist dat Meyke hierin zou komen.
Joran: Ik ben in september pas ingestroomd en wilde graag met een informele commissie beginnen. Er zaten al meerdere commissies vol dus vandaar dat ik hierin ben geplaatst.
Helga: Toen ik mij opgaf als actief lid had ik niet echt voorkeur voor een bepaalde commissie. Wel wilde ik graag iets wat te combineren valt met het bestuur bij mijn studentenvereniging.
Lisanne: Ik deed ook vorig jaar een formele commissie en wilde nu graag iets informeels doen wat niet enorm veel tijd in beslag neemt.

Omschrijf je commissiegenoot in 3 woorden.
Meyke: mama, flapuit, uniek
Almer: permanente student, impulsief, makkelijke prater (te veel)
Joran: brak, bier, cutie
Helga: Bragi, lief, pittig
Lisanne: goedlachs, burgerlijk, spaart anytimers

Wat was de leukste activiteit om te organiseren?
Allen: Het ALW, of het nou mooi of slecht weer wordt. Ook het introweekend was leuk om te organiseren.

Zijn alle voorbereidingen voor komend weekend (ALW) al afgerond en wordt het een leuk weekend?
Allen: Ja, alles in geregeld en ook is er voldoende van een bepaald product ingekocht. Het gaat echt een onwijs leuk weekend worden, dus echt balen voor de actieve leden die helaas niet mee kunnen gaan.

Wat is je guilty pleasure?
Meyke: Dat ik Friends elke keer weer opnieuw kijk
Almer: Disney films, kriebelen op mijn rug (word ik rustig van)
Joran: Appelmoes
Helga: Glee kijken
Lisanne: Soms kijk ik naar Utopia

Hoe ziet jullie ideale vakantie eruit?
Meyke: Het liefst waar het mooi weer is, met een strand, zee en een leuk stadje met terrasjes en lekker eten. Een plek waar je kan chillen, maar ook kan rondstruinen!
Almer: aan het water, met een boot en mooi weer (en Meyke).
Joran: een combinatie van sightseeing en een rustige omgeving. Het moet wel zonnig zijn en ergens bij zee.
Helga: op een rustige plek ergens in de natuur, maar wel bij winkels in de buurt om te shoppen.
Lisanne: een nieuw land ontdekken, met zon én strand.

Als je zou reïncarneren als een bepaalde smaak ijs, welke zou het dan zijn?
Meyke: stracciatella
Almer: karamel zeezout
Joran: raketje
Helga: mango
Lisanne: yoghurt bosbes

Als je een autobiografie over je leven zou schrijven, wat zou de titel dan zijn?
Meyke: HOOOI
Almer: We hebben genoten
Joran: Jong, wild en roekeloos
Helga: Imperfect gelukkig
Lisanne: Lekker normaal

Wat is je favoriete kunstwerk?
Meyke: de Oldehove
Almer: Het schilderij ‘de zeven provinciën’ van Michiel de Ruiter
Joran: ...
Helga: Mattheus passion van Bach