← Terug

Wie zijn de nieuwe kandidaatsbestuurders van PM?

Na het doorploegen van meerdere curriculum vitaes en motivatiebrieven werd afgelopen donderdag 9 mei alweer het vijftiende kandidaatsbestuur bekend gemaakt. 's Middags hebben de nieuwe kandidaatsbestuurders elkaar op een informele manier beter leren kennen, waarna het om 00.00 uur tijd was om in aanwezigheid van de leden en andere studieverenigingen het kandidaatsbestuur bekend te maken in de Billie Jean. Aangezien het een drukke avond was en je waarschijnlijk niet met iedereen uit het kandidaatsbestuur een praatje hebt kunnen maken, volgt hierbij alsnog een voorstelrondje.  

Iris Pasop - Voorzitter

Hoi PM'ers! Mijn naam is Iris Pasop, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit het mooie Holten. Inmiddels bijna drie jaar geleden heb ik dit bescheiden dorp ingeruild voor de stad Groningen, waar ik de studie Bedrijfskunde - A&C ben gaan volgen. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor. Deze hoop ik volgend jaar af te ronden. Naast mijn studie ben ik regelmatig op de Grote Markt te vinden in het pand van Belsimpel, waar ik al ruim twee jaar werkzaam ben. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden en familie. Daarnaast bezoek ik regelmatig festivals en ben ik een bingewatcher als het gaat om series.

Na een paar jaar actief te zijn geweest bij mijn studentenvereniging, ben ik het afgelopen jaar actief geworden bij PM als Bedrijfscontacten van de MAK Symposium commissie. De toegevoegde waarde van actief lidmaatschap en de laagdrempeligheid en gezelligheid van PM (welke ik het afgelopen jaar heb mogen ervaren) hebben mij doen besluiten om mij nogmaals in te zetten voor deze prachtige vereniging. Aankomend collegejaar krijg ik met mijn voorzitterschap de eer om deel uit te maken van het bestuur van Studievereniging PM. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met Sonja, Emmy, Mick en Martijn een geweldig jaar neer te zetten. Tot snel bij een van de activiteiten!

Sonja van der Pol - Vicevoorzitter

Mijn naam is Sonja van der Pol en inmiddels ben ik alweer 24 jaar oud. Ik ben geboren in het mooie Sneek en opgegroeid in Bodegraven. Hiervoor heb ik hbo Bedrijfseconomie gedaan in Den Haag, maar inmiddels woon ik met veel plezier in Groningen. In september zal ik starten met de master Accountancy. Naast de studie zit ik op hockey, vind ik het leuk om te schilderen, ga ik af en toe zwemmen met Emmy of bodyfitten met Alien. Ook doe ik graag leuke dingen met vrienden, familie, de commissie en ben ik regelmatig in de stad te vinden.

Met veel plezier ben ik al twee jaar actief lid bij Studievereniging PM. Eerst heb ik in de Support commissie gezeten en dit jaar in de Congres commissie. Het leuke aan PM vind ik het kennismaken met verschillende medestudenten en bedrijven en met veel plezier ben ik dan ook te vinden bij de leden en activiteiten van PM. Ik heb heel veel zin om mij dit jaar in te zetten voor PM in het bestuur en ik ben er zeker van dat ik met mijn medebestuursleden er een fantastisch jaar van ga maken. 

Emmy Kwakman - Secretaris

Hoi! Ik ben Emmy Kwakman en ik ben 23 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Almelo en ben trotse supporter van de beste club uit Overijssel: Heracles. Na het behalen van mijn vwo diploma ben ik eerst neergestreken in Nijmegen om Economie & Bedrijfseconomie te gaan studeren. Dit was echter niet zo’n succes waarna ik drie jaar geleden heb besloten om Bedrijfskunde te gaan studeren in Groningen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad en ik woon nog steeds met veel plezier in Groningen! In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om sportief bezig te zijn met vriendinnen, een boek te lezen, voetbal te kijken, of lekker een avondje te Netflixen.

Mijn eerst kennismaking met Studievereniging PM was iets minder dan twee jaar geleden bij de Kennismakingsactiviteit in september. Dit vond ik zo gezellig dat ik een dag later meteen heb gesolliciteerd voor een commissie,  dit werd uiteindelijk de informele Support commissie. Afgelopen jaar heb ik als onderdeel van de Controlling commissie het Controlling Avondcongres georganiseerd, wat erg leuk was om te doen. De afgelopen twee jaren ben ik Studievereniging PM als een soort tweede familie gaan beschouwen. Ik ben dan ook blij dat ik nog actiever deel uit mag gaan maken van Studievereniging PM, ditmaal in het bestuur als secretaris. Ik kijk er naar uit om in september samen met Iris, Sonja, Mick en Martijn het stokje van het 15de bestuur over te nemen!

Mick Leeftink - Penningmeester

Hallo PM’ers, mijn naam is Mick Leeftink, ik ben 21 jaar en kom uit Markelo. Inmiddels woon ik alweer bijna drie jaar in Groningen, waar ik de bachelor Bedrijfskunde - A&C volg. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, ik speel namelijk basgitaar. Verder kan ik mij ook prima vermaken met Netflix of een potje FIFA.

Na een jaar actief te zijn geweest in de Support commissie heb ik afgelopen jaar het Accountancy Congres mogen organiseren. In de Congres commissie heb ik de functie van penningmeester bekleed en ik ben dan ook erg blij dat ik deze functie nu in het bestuur op me mag gaan nemen. Ik kijk uit naar een fantastisch jaar met mijn medebestuursleden en hoop jullie komend jaar graag terug te zien op de activiteiten van PM!

Martijn Blomsma - Bedrijfscontacten

Beste PM leden, mijn naam is Martijn Blomsma en ik ben 20 jaar. Ik ben opgegroeid in het mooie Assen, maar woon inmiddels al drie jaar in het minstens net zo mooie Groningen. Momenteel zit ik in de afrondingsfase van de bachelor Bedrijfskunde - A&C en wil ik me volgend jaar volledig op PM gaan richten. Naast studeren vind ik het leuk om te voetballen en houd ik erg van gezelligheid. Over een paar maanden maak ik de overstap van voetbalclub Achilles 1894 naar The Knickerbockers en ga ik me dus volledig op het leven in Groningen focussen.

Ik ben een redelijk nieuw gezicht bij de vereniging, omdat ik nog geen commissie heb gedaan. Toch heb ik bij een aantal activiteiten en borrels al mogen ervaren wat voor nuttige en leuke vereniging PM is en daarom heb ik besloten om te solliciteren naar de functie van bedrijfscontacten. Ik kijk uit naar het komende jaar in het bestuur van PM en wil er een fantastische tijd van maken, samen met jullie!

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)