Even voorstellen...

Wij zijn de Media commissie: ons doel is om het komende jaar de leden van de vereniging en haar partners te vermaken met leuke en interessante items. Deze items zullen gaan over actualiteiten in de accountancy- en de controllingsector en de activiteiten van de vereniging. De items zullen bestaan uit artikelen, video’s, interviews en verslagen. Dit alles doen wij om jullie een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden waar je tijdens of na de opleidingen Accountancy & Controlling mee te maken kan krijgen.

Frederike van Ingen (voorzitter)
Ik ben Frederike van Ingen en ik ben 22 jaar oud. Ik ben net afgestudeerd aan de bachelor bedrijfskunde en op dit moment ben ik niet aan het studeren. Ik ben van plan om in februari te gaan beginnen aan de master Accountancy & Controlling. Ik woon al 4,5 jaar in Groningen, maar ik kom oorspronkelijk uit Zutphen. Naast het schrijven van artikelen voor de Media commissie sta ik ook achter de bar bij de Negende Cirkel.

Noa van Beek
Ik ben Noa van Beek en ik ben 18 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van de bachelor Bedrijfskunde en ben dus net begonnen met de Accountancy & Controlling track. Op dit moment heb ik (nog) geen kamer in Groningen en woon ik nog thuis in Heerde, dat ligt tussen Zwolle en Apeldoorn. Naast mijn werkzaamheden bij de Media commissie werk ik in een restaurant/partycentrum in het dorp waar ik woon en sta ik daar ook nog wel eens achter de bar in het plaatselijke café.

Tessa Vredeveld
Ik ben Tessa Vredeveld en ik ben 20 jaar oud. Ik heb eerst een jaartje rechten gestudeerd, maar daar was niet alles naar wens. Na een goede tweede beslissing, zit ik nu in het tweede jaar van de studie Bedrijfskunde. Ik kom uit Ruurlo, dat ligt in de Achterhoek te Gelderland, maar ik woon momenteel op kamers in Groningen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij Gyas, maar daarnaast ben ik dus ook actief bij PM.

Pieter Weber
Ik ben Pieter Weber en ik ben 23 jaren oud. Op dit moment ben ik bezig met het tweede jaar van de bachelor Bedrijfskunde. Van oorsprong ben ik een Harderwijker, maar sinds ruim vier jaar bewoner van Stad. Naast de bezigheden van de Media commissie zoek ik graag de gezelligheid op.

Marcel Corjanus
Ik ben Marcel Corjanus en ik ben 21 lentes jong. Momenteel doe ik de pre-master Accountancy & Controlling. Sinds augustus woon ik in Groningen, daarvoor heb ik altijd in het prachtige Kampen gewoond. Naast de Media commissie ben ik (als het uitkomt) actief in de sportschool. Daarnaast houd ik erg van voetbal, goede muziek en pils.

Jasper Volkers
Ik ben Jasper Volkers en ik ben 19 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van de bachelor Bedrijfskunde en volg de track Accountancy & Controlling. Ik woon helaas nog niet in de stad, maar ik ben wel opzoek naar een kamer. Momenteel reis ik tussen Groningen en Zwolle op en neer. Ik houd van sporten. Ik wil dit jaar graag weer de halve marathon van Zwolle lopen. Verder heb ik 10 jaar op voetbal gezeten. Het komende jaar wil ik jullie samen met de rest van de commissie vermaken met leuke en interessante items.

Wij kijken er naar uit aankomend jaar met de Media commissie veel nieuwe mensen te leren kennen in de wereld van Accountancy & Controlling en daarmee ook meer te weten kom over dit vakgebied. Deze informatie gaan we dan ook gebruiken om leuke en interessante artikelen te schrijven voor het PM Magazine. Nieuwsgierig geworden naar de andere artikelen? Neem gerust een kijkje!