Angelique Keizer

Hee! Leuk dat je een kijkje neemt om te zien wie ik ben! Ik ben Angelique Keizer, op het moment van schrijven 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde A&C waarnaast ik het Honours College volg. Gedurende de week geef ik bijles aan middelbare scholieren en studenten hier in Groningen. Daarnaast vind ik het leuk om bij te kletsen met vrienden, te Netflixen en een goed boek te lezen. Ook vind ik het erg fijn om zo af en toe cultuur te snuiven door concerten en festivals te bezoeken en door te citytrippen binnen Europa. Dit jaar ben ik actief lid geworden als redacteur binnen de Redactie van Studievereniging PM. Tot nu bevalt dat erg goed en hebben we een leuke commissie waarmee we hopelijk artikelen plaatsen die voor jou interessant zijn!

Artikelen van deze auteur