Angelique Koopman (Partner - Audit Innovation bij EY)
"Met plezier heb ik mijn bijdrage mogen leveren aan jullie interessante en bijzonder professioneel georganiseerde PM Congres. Mijn complimenten hiervoor! Leuk ook om te merken dat de leden van PM zo geïnteresseerd zijn in de nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied en graag hierover meepraten.”

Rickey Gevers (Ethisch hacker en Cyber Security Expert bij RedSocks)
"Het PM Congres is als spreker zeer leuk om te doen. Het is bovengemiddeld goed georganiseerd, de studenten zijn enorm ambitieus en nemen het Congres zelf dan ook zeer serieus. Buiten dat om bezitten de studenten ook over een fijne dosis humor, wat de aanwezige intelligentie illustreert. Kortom, een club studenten die een goede toekomst tegemoet gaat en voor mij persoonlijk een                                                 genot om hen te informeren."

Rutger Mollee (Dagvoorzitter en Presentatiecoach Speak to Inspire)
"Met het thema van het Congres van dit jaar (2018) had PM een uiterst actueel thema te pakken. Een volle zaal was het gevolg! Heel prettig samengewerkt met deze slimme en zeer gedreven studenten. Voor de komende jaren wens ik PM toe dat jullie deze succesformule verder kunnen uitbouwen. Als alumnus wil je hier namelijk ook gewoon bijzijn! Ik zie groeikansen. Pak ze."

Dirk Neelis (CFO Transavia)
"Het door PM gekozen onderwerp van het Controlling symposium (2018) was uitermate relevant en actueel en het was mooi daar een bijdrage aan te kunnen leveren. De organisatie was zeer professioneel en de studenten die onderdeel zijn van PM zijn pro-actief en scherp in hun vragen. Ik heb de lezing en de interactie met de studenten als zeer positief ervaren."

Jeroen Kuper (Strategisch adviseur IT Governance voor KoutersVanderMeer)
"De afgelopen jaren heb ik meerdere malen een bijdrage mogen leveren op symposia en andere evenementen van PM. De onderwerpen zijn altijd superactueel en de organisatie is altijd tip-top in orde. Complimenten daarvoor! Tijdens het laatste symposium mocht ik de aanwezige studenten meenemen in de wereld van crypto-currency's, blockchain en andere fintech-ontwikkelingen. Dit leidde tot boeiende discussies over de toekomst van het accountancy-vakgebied en de noodzakelijke veranderingen die de beroepsgroep nodig heeft. Ga zo door, de maatschappij heeft jullie nodig!”