PM Studiepakket - 3 maanden FD voor slechts €5,-

Sinds geruime tijd biedt PM jaarlijks aan haar leden het Studiepakket aan. Dit jaar ligt de focus op de kern van het Studiepakket: Het Financieele Dagblad (FD). In samenwerking met Rijksuniversiteit Groningen en Studievereniging Risk wil PM met het Studiepakket zoveel mogelijk studenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) op de hoogte brengen van het financiële nieuws.

Het pakket bestaat uit een FD Digitaal Abonnement voor 3 maanden (ingaande per 1 april), waarbij je voor slechts €5,- toegang krijgt tot:

• FD.nl + FD App: 24/7 toegang tot het laatste nieuws van het FD
  • FD E-paper App: toegang tot de digitale krant (ma. t/m za.)
  • Het archief op FD.nl tot 13 maanden terug

Na afloop van de 3 maanden stopt het abonnement automatisch.

Aanmelden

Het pakket is toegankelijk voor alle leden van Studievereniging PM. Ben je nog geen lid van PM? Meld je hier aan! Een lidmaatschap kost slechts €1,- per jaar. Klik hier om je vervolgens in te schrijven voor het studiepakket. De aanmelding voor het studiepakket sluit op zaterdag 30 maart 2019.