Studievereniging PM telt ruim 300 alumnileden en organiseert hier regelmatig interessante activiteiten voor. Vanuit het PM bestuur is Stephanie Hofstetter verantwoordelijk voor de alumni activiteiten en wordt hierbij ondersteund door alumnileden. Via de alumnipagina op de PM website kunnen oud leden zich aanmelden als alumni en hun gegevens beheren. Daarnaast houden we contact met de alumnileden via Linkedin en Facebook.

Alumni lidmaatschap

Oud leden van PM kunnen zich aanmelden als alumni via een email naar secretaris@studieverenigingpm.com.

Alumni-activiteiten

In het jaar 2017/2018 wordt er een drietal alumni-activiteiten georganiseerd. Deze vinden plaats in Utrecht, Amsterdam en Groningen.

Informatie en vragen

Voor vragen, opmerkingen of suggesties ten aanzien van alumnileden kun je contact opnemen via volgend e-mail adres: vicevoorzitter@studieverenigingpm.com.

Weten wat PM voor jou kan betekenen?