Bestuur

Het bestuur van PM 2017/2018 bestaat uit de volgende vijf Accountancy & Controlling studenten: 


v.l.n.r.: Yvette Pinkert, Stephanie Hofstetter, Judith van Ekeren, Gineke Spoelstra en Paul Spruitenburg
 
  • Voorzitter: Judith van Ekeren
  • Vicevoorzitter: Stephanie Hofstetter
  • Secretaris: Gineke Spoelstra
  • Penningmeester: Yvette Pinkert
  • Bedrijfscontacten: Paul Spruitenburg 

Judith

Hallo allemaal, Ik ben Judith van Ekeren, ben 23 jaar en ben opgegroeid in het mooie Gasteren (vlakbij Assen). Qua studie bevind ik me nu in de masterfase, waarin ik de masters Accountancy en O&MC combineer. In mijn vrije tijd doe ik graag gezellige dingen met vrienden en qua vakanties is wintersport met voorsprong mijn favoriet.

Drie jaar geleden leerde ik Pro Memorie als vereniging kennen, en afgelopen jaar heb ik de eer gehad om met mijn commissie het Controlling Symposium te organiseren. Dit jaar heb ik de nog grotere eer om de functie van voorzitter van deze mooie vereniging te mogen vervullen. Met dit fantastische bestuur aan enthousiasme en inzet in ieder geval geen gebrek om er een geweldig jaar van te maken vol met inspiratie en gezelligheid.Ik hoop je snel weer te zien (of kennis te maken) op een van de PM-activiteiten!

Stephanie

Mijn naam is Stephanie Hofstetter, ik ben 23 jaar en ik woon op kamers in Groningen. Oorspronkelijk kom ik uit het Drentse Borger, waar ik geregeld in het weekend te vinden ben. Ik ben net begonnen met de master Accountancy aan de RuG, welke ik dit jaar ga combineren met het besturen van Pro Memorie. Binnen het bestuur mag ik de functie van vicevoorzitter bekleden. Hierbij heb ik onder andere contact met universiteit en met de alumnileden. Mijn energie kan ik kwijt in het spelen van volleybal (bij Donitas), in paaldansen en in zumba. In mijn vrije tijd eet ik geregeld met vriendinnen en houd ik van een drankje en een dansje op z’n tijd. Ook houd ik van typische vrouwendingen zoals shoppen, interieur en fotografie. Anderzijds ben ik reislustig en zit ik niet graag stil. Zo sta ik in de zomer het liefst op een surfplank en in de winter op mijn snowboard. Ook spring ik gerust van een 10 meter cliff af of maak ik hikes door de natuur in de stromende regen om vervolgens met een cocktail op een wit zandstrand neer te strijken. Dit alles met mijn Go Pro in de hand om mijn collectie met ‘aftermovies’ aan te vullen.

Na een jaar als actief lid bij Pro Memorie mag ik dit jaar samen met vier andere enthousiaste studiegenoten, Pro Memorie gaan besturen. Ik weet zeker dat we er samen met alle (actieve) leden weer een onvergetelijk Pro Memorie jaar van gaan maken. Tot op de activiteiten!

Gineke

Mijn naam is Gineke Spoelstra. Ik ben 19 jaar en daarmee het de jongste van het bestuur. Ik kom uit het Friese IJlst en woon nu bijna 2 jaar in hartje Groningen. 2 jaar geleden ben ik begonnen met de studie bedrijfskunde en vorig jaar heb ik gekozen voor het profiel accountancy & controlling. Met de keuze voor dit profiel kwam ook de keuze om lid te worden van Pro Memorie. Afgelopen jaar heb ik samen met de rest van de Redactie comissie de magazines verzorgd. Naast mijn studie en commissie werk ik in het weekend in de horeca in Sneek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, te reizen en leuke dingen te doen met vrienden. Ik tennis bij de studententennisvereniging Veracket, waar ik ook in de barcommissie zit.

Dit jaar verlaat ik de Redactie commissie voor het bestuur, waar ik Reiny als secretaris op mag volgen. Samen met Judith, Stephanie, Yvette en Paul hoop ik ook dit jaar weer een fantastisch Pro-Memorie jaar neer te kunnen zeten! Ik heb er zin in!

Yvette

Hoi, ik ben Yvette. Ik ben 22 jaar en ik kom uit Markelo (Twente). Daar voetbal ik ook op zondag bij SC Markelo dames 1. Verder vind ik hockeyen, golfen en skiën heel leuk om te doen. Ook werk ik in Markelo een paar avonden in het weekend bij Grand Café de Kroon.

Momenteel zit ik in het 3de jaar van de Bachelor Accountancy & Controlling van Bedrijfskunde. Omdat ik graag iets naast mijn studie wilde doen ben ik afgelopen jaar actief lid geworden bij Pro Memorie. Ik was toen secretaris van de Wintersport commissie. Afgelopen maart zijn we met een grote groep Pro Memorie leden naar Valfréjus in Frankrijk afgereisd voor een paar hele leuke dagen wintersport. Ik vond het zo leuk om actief lid te zijn bij Pro Memorie, dat ik heb gesolliciteerd voor het bestuur. Dit heeft goed uitgepakt en daarom mag ik vanaf volgend studiejaar de functie Penningmeester gaan vervullen. Ik heb er heel veel zin in om er samen met de rest van het kandidaatsbestuur een heel mooi jaar van te gaan maken.

Paul

Dag allen, mijn naam is Paul Spruitenburg. Wellicht een bekend gezicht, want ik loop alweer enige tijd rond op de activiteiten van Pro Memorie. Inmiddels woon ik vijf jaar in Groningen. In deze periode heb ik de bachelor Accountancy & Controlling gevolgd. Naast mijn studie houd ik me bezig met bijbaantjes, voetballen en activiteiten met vrienden. Momenteel werk ik voor de Rijksuniversiteit Groningen op de afdeling crediteurenadministratie. Ook was ik afgelopen jaar onderdeel van de Congres commissie als Bedrijfscontacten. Dit is klaarblijkelijk naar behoren gegaan, want ik mag dezelfde functie komend jaar gaan vervullen in het bestuur. Met veel plezier zal ik me komend jaar gaan inzetten voor deze mooie studievereniging, en dat ook nog eens met vier dames!

Weten wat PM voor jou kan betekenen?

Lid worden (€1,-)