Bestuur

Het bestuur van PM 2019/2020 bestaat uit de volgende vier Accountancy & Controlling studenten:

v.l.n.r.: Sonja van der Pol, Iris Pasop, Daniël Beumer en Martijn Blomsma

• Voorzitter: Iris Pasop
  • Secretaris: Daniël Beumer
  • Penningmeester: Sonja van der Pol
  • Bedrijfscontacten: Martijn Blomsma

Iris Pasop

Hallo! Mijn naam is Iris Pasop, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit het mooie Holten. Inmiddels ruim drie jaar geleden heb ik dit bescheiden dorp ingeruild voor de stad Groningen, waar ik de studie Bedrijfskunde - A&C ben gaan volgen. Dit jaar hoop ik de laatste vakken van mijn bachelor te behalen, waarna ik in september wil gaan starten met de master Accountancy. Naast mijn studie ben ik regelmatig op de Grote Markt te vinden in het pand van Belsimpel, waar ik al ruim twee jaar werkzaam ben. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden en familie en bezoek ik regelmatig festivals en concerten.

De toegevoegde waarde van actief lidmaatschap samen met de laagdrempeligheid en gezelligheid van PM (welke ik het afgelopen jaar heb mogen ervaren) hebben mij doen besluiten om mij nogmaals in te zetten voor deze prachtige vereniging. Dit studiejaar heb ik met mijn voorzitterschap de eer om deel uit te maken van het bestuur van Studievereniging PM. Als voorzitter ben ik de algemene vertegenwoordiger van PM, zit ik vergaderingen met het bestuur en verenigingsorganen voor en onderhoud ik het contact met verschillende personen en partijen binnen en buiten de universiteit.

Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten!

Daniël Beumer

Benieuwd naar wie de persoon is die dit jaar de secretarisfunctie vervuld? Mijn naam is Daniël Beumer, 24 jaar maar niet de oudste van de groep. Ik ben geboren in Zevenaar en opgegroeid in Zwolle. Momenteel studeer ik zo’n 4 jaar in deze knusse stad en ga ik mijn Master netjes voor me uit schuiven.

Qua hobby’s hou ik me graag bezig met reizen en ben ik normaal gesproken regelmatig in de sportschool te vinden. Dat laatste op een ietwat lager pitje momenteel, maar daar zit alweer een stijgende lijn in.

Ik ben bij PM gegaan vanwege de hechtheid van deze groep. Een echte PM-familie. Daarnaast ben ik ook nog eens bestuur gaan doen vanwege de talloze leerzame momenten die dat met zich meebrengt, alsook het waardevolle netwerk wat je eraan overhoudt. Als secretaris vervul ik de werving van nieuwe leden en onderhoud ik ons ledenbestand. Dus als je nog iemand kent die bij PM wilt? Trek hem of haar maar een keer mee naar één van onze Aftertentamenborrels. Dan zal direct duidelijk worden waarom ik ons een PM-familie noem.

Tot dan!

Sonja van der Pol

Mijn naam is Sonja van der Pol en inmiddels ben ik alweer 24 jaar oud. Ik ben geboren in het mooie Sneek en opgegroeid in Bodegraven. Hiervoor heb ik hbo Bedrijfseconomie gedaan in Den Haag, maar inmiddels woon ik met veel plezier in Groningen. Afgelopen september ben ik gestart met de master Accountancy en naast studeren vind ik het leuk om te schilderen, af en toe te sporten en doe ik graag leuke dingen met de lieve mensen om mij heen. Eerder heb ik bij PM in de Support commissie gezeten en afgelopen jaar in de Congres commissie. Het leuke aan PM vind ik het kennismaken met verschillende medestudenten en bedrijven. Met veel plezier ben ik dan ook te vinden bij de leden en activiteiten van PM.

Dit jaar zal ik mij inzetten als Penningmeester in het bestuur waarmee ik verantwoordelijk ben voor de financiën van de vereniging. Dit betekent dat ik me bezig houd met de begroting, de facturatie, de jaarrekening en de incasso’s. Ik heb heel veel zin om me dit jaar in te zetten voor PM in het bestuur en ik ben er zeker van dat ik met mijn medebestuursleden er een fantastisch jaar van ga maken!

Martijn Blomsma

Hoi! Ik ben Martijn Blomsma en ik ben in het studiejaar 2019-2020 de Bedrijfscontacten van Studievereniging PM. Dit jaar houd ik mij bezig met mijn bestuursfunctie bij PM en volg ik een aantal vakken van de master Accountancy. Dit jaar ben ik begonnen met voetballen bij The Knickerbockers 6. Deze hobby kan ik mooi combineren met mijn andere hobby: biertjes nuttigen. Als bijbaantje werk ik als vulploegleider bij de Jumbo Oosterstraat en verder bezoek ik nog regelmatig mijn vrienden en familie in Assen.

Als Bedrijfscontacten ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met de samenwerkingspartners. Met deze partners heb ik regelmatig zowel over de telefoon als face-to-face contact om even bij te praten of belangrijke zaken te bespreken. Met deze functie kan je in een jaar een mooi netwerk opbouwen in de accountancy-, controlling- en studentenwereld. Verder houd ik me bezig met overige bestuurszaken, zoals het onderhouden van de website.