Activiteiten commissie


V.l.n.r.: Menno Bouma, Alien Waaijman, Riemer Akkerman, Yvette Pinkert en Alex Wildeboer

De Activiteiten commissie bestaat dit jaar uit:

  • Voorzitter: Yvette Pinkert
  • Secretaris: Menno Bouma
  • Penningmeester: Riemer Akkerman
  • Organisatie: Alex Wildeboer
  • Organisatie: Alien Waaijman

Over de Activiteiten commissie

De Activiteiten commissie organiseert gedurende het jaar verschillende informele activiteiten voor de leden van PM. In september organiseert deze commissie een welkomstactiviteit voor de nieuwe leden van PM. Dit jaar zijn wij naar het casino geweest en hebben wij een hapje gegeten met een speciaalbiertje bij de Hoppe.  

Kort na de welkomstactiviteit vindt het Introductieweekend plaats. Dit is een weekend georganiseerd voor actieve leden, waarin iedereen kennis kan maken met elkaar. Eind mei 2020 vindt het tweede weekend plaats, het Actieve Leden Weekend. Dit weekend is van afsluitende aard en vindt plaats op Ameland. 

Na de meest drukke perioden van het jaar, de tentamenperioden, moet naar onze mening ontspannen worden. Dat kan tijdens de Aftertentamenborrels van PM. Deze borrels vinden plaats op de eerste donderdag na elke tentamenperiode. Er worden in het jaar drie Aftertentamenborrels georganiseerd en het studiejaar wordt afgesloten met het Eindfeest, na de tentamens van blok 4. Alle leden van PM zijn van harte welkom op deze avonden!

Lijkt het je leuk om de komend studiejaar deze activiteiten te organiseren? In mei gaan de sollicitaties voor actief lidmaatschap voor studiejaar 2020-2021 open! 
Vragen? Mail naar secretaris@studieverenigingpm.com. 

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)