Commissieleden

De Congres commissie bestaat dit jaar uit:

• Voorzitter: Floris de Wit
  • Secretaris: Alien Waaijman
  • Penningmeester: Mick Leeftink
  • Bedrijfscontacten: Yannick van der Wal
  • Thematiek & Sprekers: Sonja van der Pol
  • Dagorganisatie: Rick Kooistra

Over het Accountancy Congres

Op donderdag 18 april 2019 vindt het 14e Congres van Studievereniging PM plaats waarin je studie aan de praktijk zal worden gelinkt. Op deze collegevrije dag kom je in contact met jouw potentiële werkgever en zijn er interessante lezingen. Veel grote accountancy kantoren zullen aanwezig zijn. De verschillende kantoren verzorgen leerzame workshops en zijn tijdens de lunch, borrel en het diner aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn er een drietal lezingen van, nader bekend te worden, grote namen die hun ervaringen zullen delen betreffende het congresthema.

Het Accountancy congres is dé kans om de grote kantoren te ontmoeten op zowel een formele als een informele manier en om daarnaast je kennis actueel te houden door middel van informatieve lezingen.

Wij hebben er zin in, jullie ook?

Weten wat PM voor jou kan betekenen?